Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσο Μεταλλιο Κολυμβηση - Παντού πρωταθλητής ο Θρύλος! - Σπορ - gavros.gr : 5) ο βασίλης ντούνης στη ξιφασκία με αμαξίδιο κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στο αγώνισμα επε).

Χρυσο Μεταλλιο Κολυμβηση - Παντού πρωταθλητής ο Θρύλος! - Σπορ - gavros.gr : 5) ο βασίλης ντούνης στη ξιφασκία με αμαξίδιο κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στο αγώνισμα επε).. Απίστευτο συμβάν στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον χρυσό ολυμπιονίκη, εβγένι ρίλοφ, να ζητά από τους διοργανωτές να παραλάβει το μετάλλιό του Το χρυσό μετάλλιο στα +78κ. Χρυσό μετάλλιο ο βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. Ενα χρυσο μεταλλιο και δυο χαλκινα στον διεθνη διαγωνισμο μαθηματικων seemous 2021.

Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ. Ο αντώνης φωκαΐδης νίκησε τον μάρτιν μπάου στον τελικό των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες της μερσίνης. Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό. Τρία ελληνικά μετάλλια στην τρίτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα.

Χρυσός στην κολύμβηση ο Ανδρέας Βαζαίος την πρώτη ημέρα ...
Χρυσός στην κολύμβηση ο Ανδρέας Βαζαίος την πρώτη ημέρα ... from www.diaforetiko.gr
Η κίνα «έγραψε ιστορία» στα 4x200μ. Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη. Οριακός αποκλεισμός για χρήστου από τον ημιτελικό στα 100μ. Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών 2009. Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα! 50m women freestyle (tokyo 2020) νικητής χρυσού μεταλλίου. Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να. Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό.

Για την ομάδα του μίλωνα 29 αθλητές/τριες συμμετείχαν στους αγώνες χαρίζοντας στην ομάδα μας 1 χρυσό μετάλλιο ,10 ασημένια , 8 χάλκινα κατατάσσοντας μας στην εντυπωσιακή ενδεκατη θέση.

Για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό των. Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). 2)γιώργος δεμέτης χρυσό μετάλλιο παγκόσμιο μάστερς και χάλκινο μετάλλιο μάστερς 3) κέλυ αραούζου «ασημένιο» μετάλλιο σε το 13άρι της κολύμβησης του παναθηναϊκου. Ο κολυμβητής από την αυστραλία έκανε μία εκπληκτική κούρσα. Ελεύθερο γυναικών στο τόκιο, κατακτώντας για πρώτη φορά χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο σε ομαδικό αγώνισμα της κολύμβησης και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ. Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Οι άγγλοι μπήκαν στην διαδρομή των ιταλών χάνοντας σίγουρο μετάλλιο (vid). Ποιος θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ. Οριακός αποκλεισμός για χρήστου από τον ημιτελικό στα 100μ. Ενα χρυσο μεταλλιο και δυο χαλκινα στον διεθνη διαγωνισμο μαθηματικων seemous 2021.

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου Ο κολυμβητής από την αυστραλία έκανε μία εκπληκτική κούρσα. 5) ο βασίλης ντούνης στη ξιφασκία με αμαξίδιο κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στο αγώνισμα επε). Τρία ελληνικά μετάλλια στην τρίτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Παπασταμοσ αποστολοσ κολυμβηση *χρυσό & χάλκινο μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (400μ & 200μ μικτή ατομική) & χρυσά μετάλλια (2), ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (200μ.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο ...
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο ... from www.diaforetiko.gr
Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. Παπασταμοσ αποστολοσ κολυμβηση *χρυσό & χάλκινο μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (400μ & 200μ μικτή ατομική) & χρυσά μετάλλια (2), ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (200μ. Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να. Του τζούντο, στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 του τόκιο, κατέκτησε η ακίρα σόνε. Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών 2009. Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου

Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα:

Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη. Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό. 2)γιώργος δεμέτης χρυσό μετάλλιο παγκόσμιο μάστερς και χάλκινο μετάλλιο μάστερς 3) κέλυ αραούζου «ασημένιο» μετάλλιο σε το 13άρι της κολύμβησης του παναθηναϊκου. Ποιος θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. Τρία ελληνικά μετάλλια στην τρίτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Απίστευτο συμβάν στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον χρυσό ολυμπιονίκη, εβγένι ρίλοφ, να ζητά από τους διοργανωτές να παραλάβει το μετάλλιό του Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα! Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. Δεύτερο χρυσό για τίτμους, «τρελάθηκε» πάλι ο προπονητής της (vid). Δυο χρυσά μετάλλια για την ελλάδα. Ελεύθερο ανδρών ασημενιο μεταλλιο (με χρόνο 1.59.74)

Δυο χρυσά μετάλλια για την ελλάδα. Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). Σύντομα προόδευσε στο άθλημα του και. Ελεύθερο ανδρών ασημενιο μεταλλιο (με χρόνο 1.59.74) Απίστευτο συμβάν στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον χρυσό ολυμπιονίκη, εβγένι ρίλοφ, να ζητά από τους διοργανωτές να παραλάβει το μετάλλιό του

Θέση επικεφαλίδας
Θέση επικεφαλίδας from users.sch.gr
Παγκόσμιο χρυσό ο μυλωνάκης, ασημένιο και ρεκόρ ο καλαϊτζόπουλος, χάλκινο ο μπόνιας. 2)γιώργος δεμέτης χρυσό μετάλλιο παγκόσμιο μάστερς και χάλκινο μετάλλιο μάστερς 3) κέλυ αραούζου «ασημένιο» μετάλλιο σε το 13άρι της κολύμβησης του παναθηναϊκου. Η ουγγαρία γίνεται η έβδομη χώρα που κατακτά χρυσό μετάλλιο στα 200μ. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. Ο αντώνης φωκαΐδης νίκησε τον μάρτιν μπάου στον τελικό των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες της μερσίνης. Δεν έγινε το θέλημα του χρυσού ρώσου ολυμπιονίκη στην κολύμβηση, εβγένι ρίλοφ, από. Οι άγγλοι μπήκαν στην διαδρομή των ιταλών χάνοντας σίγουρο μετάλλιο (vid). Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ.

Μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της γλασκώβης, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ ευρώπης!

Παγκόσμιο χρυσό ο μυλωνάκης, ασημένιο και ρεκόρ ο καλαϊτζόπουλος, χάλκινο ο μπόνιας. 5) ο βασίλης ντούνης στη ξιφασκία με αμαξίδιο κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στο αγώνισμα επε). 2)γιώργος δεμέτης χρυσό μετάλλιο παγκόσμιο μάστερς και χάλκινο μετάλλιο μάστερς 3) κέλυ αραούζου «ασημένιο» μετάλλιο σε το 13άρι της κολύμβησης του παναθηναϊκου. Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). Η κίνα «έγραψε ιστορία» στα 4x200μ. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών 2009. Για την ομάδα του μίλωνα 29 αθλητές/τριες συμμετείχαν στους αγώνες χαρίζοντας στην ομάδα μας 1 χρυσό μετάλλιο ,10 ασημένια , 8 χάλκινα κατατάσσοντας μας στην εντυπωσιακή ενδεκατη θέση. Χρυσό μετάλλιο ο βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Του τζούντο, στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 του τόκιο, κατέκτησε η ακίρα σόνε. 50m women freestyle (tokyo 2020) νικητής χρυσού μεταλλίου. Ο αντώνης φωκαΐδης νίκησε τον μάρτιν μπάου στον τελικό των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες της μερσίνης. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα.

Ποιος θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο χρυσο μεταλλιο. Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου